Фирма „БУС ПОД НАЕМ“ ЕООД предлага Трансфери в България на изключително разумни цени.

При избор на услугата, Вие ще пътувате лесно, комфортно и сигурно. Ако желаете, можете да се възползвате от трансфер с наш опитен шофьор, като всички те са висококвалифицирани, любезни и с богат опит. Гаранция за Вашето спокойствие и сигурност на пътя.

Фирмата ни разполага с богат автопарк от нови и добре поддържани превозни средства:

Осигуряваме трансфери по поръчка от и до летище, както и до различни точки в страната. Вие задавате желания маршрут, ние се грижим за Вашето комфортно пътуване. Условията и цените на трансферите зависят от типа и модела на наетия от Вас превоз, срока на наема и избраната от Вас дестинация, както и дали ще наемете автомобила с или без шофьор.

Моля, свържете се с нас още днес за конкретно запитване и ценова оферта.

ОБАДИ СЕ СЕГА
Товарен_Renault_Master

Товарни бусове под наем

Удобни за преместване при смяна на жилище, офис, изнасяне на багажи, мебели, бяла техника и др.

Пътнически бусове под наем

Идеални за семейни / бизнес пътувания, трансфери от летища, хотели, организиране на събития и др.

Джипове под наем

Разнообразие от луксозни и комфортни джипове под наем на достъпни цени. Високо качество и сигурност на пътя.

Автоплатформа

Автоплатформа под наем

Тази платформа се наема с цел удобен превоз на автомобили в страната и в чужбина.

Iveco_Daily_2010_Пътна_помощ_

Пътна помощ под наем

Този превоз се използва при пътни произшествия или аварии по време на пътуване с автомобил.

Защо да изберете нас

delivery

Опит

Дългогодишен опит в отдаването на товарни и пътнически бусове под наем, джипове, автоплатформи и пътна помощ при аварии на пътя.

price-tag

Цени

Изключително достъпни наемни цени за София, страната и чужбина. Отстъпки при дългосрочен наем на превоз и за лоялни клиенти.

car-key

Разнообразие

Предлагаме бусове с различна големина и капацитет на товарене, автоплатформа с голяма товароносимост и нова пътна помощ.

quality

Комфорт

Луксозни джипове и сервизирани бусове, оборудвани с GPS, климатик, навигация GARMIN и 24/7 съдействие при авария на пътя.

Отзиви на клиенти

Изключително съм доволен от услугите ви! Горещо препоръчвам всеки, който има нужда от транспорт, да се обърне към вас. Коректни и любезни, без скрити условия.

Боян Цветков

Товарните ви бусове са идеални за търговията, с която се занимаваме аз и партньорите ми. Благодарни сме за възможността за по-дългосрочен наем на бусовете ви, за това че сте много коректни и гъвкави към нас.

Владо Илиев

Платформата за превоз на коли, която ползвахме се оказа много добра и бе достатъчно голяма за нуждите ни. Свърши ни чудесна работа. Препоръчвам!

Кристиян Петков

Ползвахме ваш пътнически бус за ски почивката ни в Австрия. Пътувахме комфортно и спокойно, а наемната цена която ни предложихте беше съвсем разумна. Ще се възползваме отново от услугите ви!

Милена Тошева